Search here:
06 19 47 47 11 info@pedicurejacolien.nl

Botanical Beauty

De ORGANICE MINERALS face en body producten zijn verkrijgbaar in 5 geuren:

 

ROOS
Verzachtend voor de (rijpere) huid, heeft een gunstige invloed op de vrouwelijke organen en draagt het bij aan de regulering van de hormoon huishouding. Daarnaast kan roos heilzaam werken bij de behandeling van vroegtijdige huidveroudering en bij bijvoorbeeld couperose doordat het een te sterkte doorbloeding vermindert.

 

CALENDULA MANDARIJN
Kalmerend, verzachtend en ontspannend voor de huid. Daarnaast is het lymfe stimulerend en vocht inbrengend. Het verzorgt de droge en beschadigde huid en werkt heilzaam bij psoriasis, striae, littekens en kneuzingen. Het helpt bij de vermindering van abcessen, acne en wratten, daarnaast werkt het anti bacterieel, ontstekingsremmend en is het heilzaam bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten.

 

CALENDULA RIJSTKIEM
De producten uit deze lijn zijn huidvriendelijk, verzachtend en ontspannend en zijn daarom bij uitstek geschikt voor de toepassing op de overgevoelige huid, de door problemen aangedane huid, de bestraalde huid en de baby en kinderhuid. Daarnaast is de het geschikt voor mensen met een noten allergie en helpt het bij de vermindering van abcessen, acne en wratten. Het werkt antibacterieel, ontstekingsremmend en het is heilzaam bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten. Daarnaast stimuleert het de lymfe en verzorgt het de droge en door striae, littekens of kneuzingen beschadigde huid. De rijstkiemolie helpt bij de vermindering van rimpeltjes en schilfertjes en heeft een positieve invloed op de natuurlijke vochtbalans van de huid.

 

EUCALYPTUS MINT
Dit is de verfrisser onder de de geuren. Het werkt verkoelend, schimmelwerend, heeft een positieve uitwerking op de luchtwegen en helpt bij het afvoeren van slijm.
Eucalyptus Mint is heilzaam bij gordelroos, hoofdpijn, zenuwpijn en koorts en kan bijdragen aan het verbeteren van de doorbloeding van de huid. Daarom is het ook zeer verzorgend bij winterhanden en voeten. Ook kan het door de schimmelwerende werking helpen bij de behandeling van mycose.

ORGANIC ARGANIA

De Organic Argania producten bieden een volwaardige, intensieve dagelijkse gelaatsverzorging. De werkzame stoffen van de producten van deze Argania lijn zoals Q10, natuurlijke UVA filters, liposomen en krachtige etherische olieen ondersteunen als geen ander de huidverbetering.
De Organic Argania lijn is daarom bij uitstek geschikt voor anti-aging behandelingen. Alle Argan behandelingen laten zich uitstekend combineren met de producten uit de Organic Minerals lijn.

1