Search here:
06 19 47 47 11 info@pedicurejacolien.nl

De Noordkroon Texel

Natuurlijke huidverzorging op basis van wolvet

 

HANDCREME
De ideale huidverzorging! Met 10% wolvet / lanoline. Maakt droge, schrale en schilferige huid weer heerlijk zacht, laat kloven verdwijnen en brengt uw huid in prima conditie. Trekt snel in en voelt niet vet aan.

 

99% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Geopend 18 maanden houdbaar, bevat parfum (lichte witte klavergeur).

 

VOETCREME
De natuurlijke huidverzorging voor uw voeten. Op basis van wolvet / lanoline. Bij droge voeten en overmatig eelt. Trekt snel in en voelt niet vet aan.
Het wolvet verzacht de huid, de menthol werkt verfrissend, de kamfer en teatree-olie hebben een natuurlijke antiseptische werking. De tijm helpt tegen geurtjes.

 

94% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Geopend 18 maanden houdbaar, zonder parfum.

 

NEUTRAAL CREME
Last van gevoelige huid, geïrriteerde huid, schilferige huid, jeuk, eczeemplekken? Deze Neutraal creme (met 10% wolvet / lanoline) is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid van peuters tot volwassenen. Hypoallergeen. Trekt snel in en voelt niet vet aan.

 

99% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geopend 18 maanden houdbaar, zonder parfum, zonder etherische oliën of kleurstoffen.

Verkrijgbaar in 100 ml.

 

WOLVET
Huidverzorging van kleinere, lastige plekjes begint bij wolvet. Wolvet is het natuurlijke talg uit de huid van het schaap en het hoofdbestanddeel van onze Schapenwolcrème. Dit pure wolvet (100% van natuurlijke oorsprong) heeft een krachtige werking. Na opbrengen blijft de huid ademen. Geschikt voor diabetes-voeten.

 

Wolvet trekt niet direct in de huid en voelt vet aan. Onbeperkt houdbaar, zonder parfum.
Wolvet is verkrijgbaar in 5 gram (lippenvet, apart product), 45 gram en 100 gram.

 

 

6