Search here:
06 19 47 47 11 info@pedicurejacolien.nl

Purity Herbs Iceland

Zuivere kruiden uit IJsland

 

Iedereen weet dat de lucht die we inademen is vervuild maar er zijn nog heel wat plekjes op aarde waar het nog echt gezond is om diep adem te halen en je longen te vullen… een plek waar het water zo zuiver is dat je het zo kunt drinken.

 

Een zo’n plekje is IJsland, het land van vuur en ijs!

 

Al eeuwen lang gebruiken IJslanders kruiden als geneesmiddel en elke IJslander heeft hierbij zijn eigen ervaringen. De makers van Purity Herbs combineren traditie met moderne kennis. Juist kennis en precisie zijn van het grootste belang; onjuiste kruiden mengen zou juist nutteloos kunnen zijn omdat ze elkaars eigenschappen teniet doen.

 

Purity Herbs vindt zijn oorsprong in het noorden van IJsland en biedt 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Compleet vrij van conserveringsmiddelen, SLS, minerale oliën of synthetische parfums.

 

Natuurlijke huidverzorging met zuivere ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde IJslandse kruiden.Boordevol vitamines en mineralen die je huid soepel doet aanvoelen en weer stralend en gezond maken. Purity Herbs producten bevatten waardevolle ingrediënten die zacht en voedend zijn voor de huid. De 4 voornaamste:

  • Plantaardige oliën bevatten voor de huid essentiële vetzuren en anti oxydanten die kalmerend en ontstekingsremmend werken.
  • Wilde IJslandse kruiden bevatten enorme heilzame ingrediënten. Uit onderzoek blijkt dat IJslandse kruiden kleiner zijn en daardoor krachtiger zijn.
  • Zuivere etherische oliën zijn in de cosmetica zeer geliefd aangezien ze een weldoende werking op lichaam en geest hebben. Een geschenk uit de natuur!
  • Squalaan wordt door cosmetica fabrikanten steeds meer gebruikt wegens zijn bijzondere eigenschappen. Het is een stofje wat van nature in onze huid aanwezig is maar afneemt naarmate we ouder worden.

 

Kortom; Purity Herbs is 100% natuurlijke verzorgingsproducten samengesteld met de zuiverste etherische oliën en geneeskrachtige kruiden uit IJsland.

1